Geen vraag te gek
088 973 06 00

Informatie detailhandel

Informatie detailhandel INretailInformatie over de detailhandel is waardevol wanneer je in wilt spelen op nieuwe trends. Ook is het als beginnende ondernemer interessant om te weten wat de algemene omzetcijfers zijn, zodat je weet wat je moet verwachten. Wil je weten wat er gaande is in de detailhandel? INretail vergelijkt marktcijfers & trends en houdt de ontwikkelingen scherp in de gaten. Onze retailmonitoren geven je een duidelijk overzicht van de bestedingen en marktaandelen binnen de retailsector. De seizoenspatronen geven inzicht in de pieken en dalen gedurende het jaar, bijvoorbeeld in feestmaanden als december of gedurende de lange zomermaanden. Met informatie over de detaillhandel krijg je inzicht in korte- en langetermijntrends. 

Cijfers & trends voor de detailhandel

Als brancheorganisatie houden wij alle ontwikkelingen in de gaten die van invloed zijn op de retailsector. Denk bijvoorbeeld aan:

  • consumentenbestedingen per sector;
  • consumentenzaken, zoals koopgedrag;
  • bedrijfskostenvergelijking;
  • woon- en modetrends.

De data die je bij ons vindt is altijd volledig en correct. Daarnaast geven we je graag advies als je ergens tegenaan loopt. Misschien heb je een conflict met een werknemer en lukt het niet om er samen uit te komen. Wat zijn dan de stappen op juridisch gebied die je het beste kunt nemen? Ook voor bedrijfsadvies & financiering maak je eenvoudig een afspraak met ons. Hoe krijg je je financiering rond als het geen optie is om dit via de bank te regelen? Gelukkig zijn er veel alternatieve financieringsmogelijkheden waar je gebruik van kunt maken. Met INretail kan je goed van start gaan, je jouw eigen resultaten vergelijken of je tijdig bijsturen.

Kortingen voor de retailsector

Als lid van INretail ontvang je niet alleen de meest recente informatie over detailhandel, maar geniet je ook van speciale aanbiedingen. In onze ledenwinkel tref je allerlei kortingen en acties aan op het gebied van online zichtbaarheid, betaaloplossingen en opleidingen. Bovendien biedt een lidmaatschap het voordeel van een CBW-erkend keurmerk. Met dit keurmerk geef jij jouw klanten in de detailhandel informatie over jouw betrouwbaarheid als winkel. Dankzij de gunstige garantievoorwaarden zijn klanten eerder geneigd om bij jou tot aankoop over te gaan. Ben je benieuwd naar de voordelen van een lidmaatschap bij INretail? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen je graag meer.