Geen vraag te gek
088 973 06 00

Innovatief ondernemen

Innovatief ondernemen

Innovatief ondernemen INretail

Door middel van innovatief ondernemen kun je jouw mogelijkheden uitbreiden. Heb je als ondernemer bijvoorbeeld niet voldoende middelen (‘onderpand’, zoals gebouwen of machines) om bij de bank een financiering rond te krijgen, maar zijn jouw bedrijfsperspectieven wel goed? Dan kan de bank aankloppen bij het Ministerie van Economische Zaken voor een zogenoemde BMKB-garantie. Onze ondernemersservice helpt je graag aan de hand van innovatiemanagement bij deze vorm van innovatief ondernemen!

Innovatief ondernemen met het BMKB

Innovatief ondernemen kan onder andere mogelijk gemaakt worden door het BMKB. Dit staat voor Besluit Borgstelling MKB Kredieten. Doel van de regeling is het stimuleren van de kredietverlening aan het midden- en klein bedrijf (MKB). Momenteel zijn met nagenoeg alle Nederlandse handelsbanken garantieovereenkomsten gesloten. Dit helpt je om met alternatieve financieringsvormen innovatief te ondernemen.

Innovatief ondernemen 'Het nieuwe winkelen'

Om innovatief te ondernemen moet je op de hoogte zijn van belangrijke retailtrends zoals 'het nieuwe winkelen', 'de nieuwe consument', 'de nieuwe beleving', 'de nieuwe ondernemer' en 'de nieuwe winkelstraat'. De vijf retail trends van Het Nieuwe Winkelen. 

Innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat is toch iets voor wereldverbeteraars en non-profit organisaties? Absoluut niet. Het betekent dat jij als ondernemer oog hebt voor de maatschappij. Hier komen veel vragen bij kijken waar wij je graag bij te woord staan. Als je lid wordt van INretail kun je rekenen op ondersteuning van ondernemersplan tot financiering en nog vele andere dingen. 

Inspirerende INretailmodellen van ondernemers: 

Behaal betere resultaten door innovatief ondernemen met INretail

Innovatief ondernemen leidt tot betere resultaten voor zowel jouw bedrijf als de samenleving. INretail ondersteunt je onder andere op het gebied van innovatief ondernemen. Wij bieden ook hulp bij jong ondernemen, waar je waarschijnlijk veel vragen bij hebt. INretail is er voor jou en al jouw vragen! Daarnaast profiteer je als lid van onze ledenwinkel van kortingen voor marketing, ICT, coaching en advies. Meld je aan en ontdek het zelf!