Geen vraag te gek
088 973 06 00

Retail nieuws

Het laatste retail nieuws

Wil je het retail nieuws volgen? Wil je altijd op de hoogte zijn en blijven van de laatste ontwikkelingen en trends? Houd de nieuwspagina van INretail dan scherp in de gaten! Hier plaatsen wij retail nieuws en updates omtrent alles in non-food retail land. Als grootste brancheorganisatie in de non-food retail zorgen wij er graag voor dat jij op de hoogte blijft! Met de laatste ontwikkelingen en trends binnen de branche kun jij succesvol blijven ondernemen. In deze veranderlijke tijd is bijblijven met de trends en innovatie namelijk van enorm belang. Hoe blijf je innovatief ondernemen? Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf duurzaam en vernieuwend blijft? In onze kennis en inspiratie sectie vind je het laatste nieuws.

Het laatste nieuws over consumentengedrag 

Het retail nieuws volgen als ondernemer maakt scherper ondernemen mogelijk. Als je op de hoogte bent van de laatste trends, weet je hoe je je strategie aan moet passen om nog beter in te spelen op de behoeften van de consument. Zo innoveer je op de juiste manier en zorg je ervoor dat jij alle kansen pakt die er zijn. Wij helpen je graag om je onderneming sterker te maken en sterker te houden. Dit doen we door je retail nieuws te bieden, opgesplitst in verschillende onderwerpen: 

De cijfers & trends geven je inzicht in de maandcijfers van verschillende branches: de mode-, woon- en sportbranche. Daarnaast vind je gemakkelijk ontwikkelingen in de consumentenbestedingen, zowel online als offline, terug. Ook houden we je graag op de hoogte van trends die volgens ons de teoekomst van de retail gaan bepalen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de rol van robots en machines in de toekomstige retailsector? Wat gaat er gebeuren met de fysieke winkel? INretail probeert je zo goed als mogelijk antwoord te geven op deze vragen. Daarbij schrijft Jan Meerman, directeur van INretail, iedere week een overdenking over de zaken die hem opvallen in de retail. 

Ontvang het INretail magazine met retail ontwikkelingen

Leden van INretail ontvangen vier keer per jaar het INretail magazine, boordevol retail nieuws. Dit magazine gaat over je klant, je stad en je passie voor ondernemen. Bovendien combineert het magazine retailer nieuws met tips en advies. Zo kun je een nog sterkere onderneming worden. Zorg ervoor dat je altijd goed geïnformeerde beslissingen kunt maken met onze regelmatige updates. Ben je benieuwd naar het nieuws wat wij je kunnen bieden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.