Geen vraag te gek
088 973 06 00

Website voor ondernemers

Website voor ondernemers

Website voor ondernemers INretailZoek je een website voor ondernemers, waar je terecht kan voor relevante informatie, prikkelende artikelen en uiteraard uitgebreid ledenvoordeel? INretail is de branchevereniging voor non-food retail. Je vindt bij ons onder andere een sectie ‘Lobby & belangen’, waar we zorgen voor nieuws uit de regio, informatie over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en financiële tips.

Belangen voor ondernemers

We komen bij INretail op voor de belangen van ondernemers, we zijn wat dat betreft een website voor ondernemers. We geven handige tips over duurzaamheid en hoe je het beste om kan gaan met werkkleding of korting voor het personeel.

Website met ledenwinkel

Daarnaast is er op onze website voor ondernemers een ledenwinkel beschikbaar, met aantrekkelijke kortingen voor onze leden. Het gaat om kortingen op vaste lasten en op het gebied van marketing, naast kortingen voor muziek, ICT en bijvoorbeeld de winkelinrichting. We zijn een website voor en door ondernemers, waardoor we weten waar ondernemers behoefte aan hebben en welke voordelen daadwerkelijk van toegevoegde waarde zijn.