Geen vraag te gek
088 973 06 00

Website voor ondernemers

Website voor ondernemers INretailZoek je een website voor ondernemers, waar je terecht kan voor relevante informatie, prikkelende artikelen en uiteraard uitgebreid ledenvoordeel? INretail is de branchevereniging voor non-food retail. Je vindt bij ons onder andere een sectie ‘Lobby’, waar we zorgen voor nieuws over de CAO-onderhandelingen, informatie over onze standpunten en over Maatschappelijk Veranwoord Ondernemen. 

Belangen voor ondernemers

We komen bij INretail op voor de belangen van ondernemers, we zijn wat dat betreft een website voor ondernemers. We geven handige tips over duurzaamheid en hoe je het beste om kan gaan met werkkleding of korting voor het personeel. Als brancheorganisatie streven wij naar het beste ondernemersklimaat voor beginnende bedrijven, maar zetten wij ons ook in voor tevreden personeel en duurzaamheid binnen de sector. Onze standpunten:

Strijden voor simpelere regelgeving

Als ondernemer zie je vaak door alle bomen het bos niet meer als het aankomt op regelgeving. Als brancheorganisatie streven we naar regels die begrijpelijk zijn en naar vermindering van de algemene regeldruk. Daarbij helpen we je om als onderneming op de hoogte te zijn van de laatste aanpassing in de regelgeving. We vergemakkelijken het regelproces graag voor je, zodat je als onderneming goed voorbereid bent. Zo geven we je een stappenplan waarmee je met het grootste gemak een RI&E-inventarisatie opstelt.

Onderhandelingen voor een beter CAO

Een CAO is een overeenkomst waarin afspraken staan vastgelegd tussen werkgevers en werknemers. Zo weet je als werkgever precies waar je personeel recht op hebt en wat hun verplichtingen zijn. Hoe ga je bijvoorbeeld om met ziekte en vormen van buitengewoon verlof? Als brancheorganisatie lobbyt INretail voor de beste resultaten tijdens de cao-onderhandelingen. Daarnaast houden we je graag op de hoogte van de inhoud van de nieuwste retail CAO en de zaken die voor jou als onderneming belangrijk zijn om mee rekening te houden. 

Website met ledenwinkel

Daarnaast is er op onze website voor ondernemers een ledenwinkel beschikbaar, met aantrekkelijke kortingen voor onze leden. Het gaat om kortingen op vaste lasten en op het gebied van marketing, naast kortingen voor muziek, ICT en bijvoorbeeld de winkelinrichting. We zijn een website voor en door ondernemers, waardoor we weten waar ondernemers behoefte aan hebben en welke voordelen daadwerkelijk van toegevoegde waarde zijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of word direct lid!