INretail bedrijfsadvies

INretail bedrijfsadvies

Onze bedrijfsadviseurs komen dagelijks bij verschillende ondernemers over de vloer én hebben jarenlange ervaring opgedaan in de retail. Van financiering, bedrijfsvoering tot het het starten of stoppen met je winkel, de bedrijfsadviseur kunnen je helpen. Het aanbod:

Financiering: Hoe pak ik mijn financieringsaanvraag aan? Door de specialistische kennis van de branche te combineren met de financieringstool van Capsearch zorgen de bedrijfsadviseurs voor de optimale financieringsaanvraag.

Bedrijfsvoering: Onze bedrijfsadviseurs kennen de branche en weten snel de vinger op de zere plek te leggen. Door een onderzoek uit te laten voeren bij jouw onderneming, wordt er inzage verkregen in de gehele bedrijfsvoering binnen de onderneming en krijg je een gericht advies om het rendement te optimaliseren.

Starten of stoppen met je winkel: wil jij een winkel openen en ben je benieuwd waar je allemaal aan moet denken? Of denk je juist aan om te stoppen en je winkel te verkopen. De bedrijfsadviseurs hebben al meerdere ondernemers succesvol begeleid bij de verkoop.

Jouw voordeel:

  • Ervaren adviseurs met kennis van de branche;
  • De bedrijfsadviseurs werken nauw samen met de INretail juristen;
  • Breed scala aan specialisten. Voor bedrijfsoverdrachten en verkoop werken wij samen met Bedrijventekoop.nl.

Aanvragen - INretail bedrijfsadvies

Neem altijd eerst contact op met de bedrijfsadviseurs zodat je gebruik kan maken van jouw INretail korting.

Rob Drost

Rob Drost

Bedrijfsadviseur

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.