Geen vraag te gek
088 973 06 00

INkooptool schoenenbranche

Nu het lopende voorjaar- en zomerseizoen voor veel ondernemers in de schoenretail niet bepaald positief is verlopen (en dan druk ik me nog voorzichtig uit) is het cruciaal om zorgvuldig in te kopen voor Spring/Summer 2021.

Digitaal oriënteren

Het helpt niet betaald dat fysiek oriënteren op de nieuwe collecties nu ook nog lastiger is door de coronamaatregelen. Het zal in veel gevallen noodzakelijk zijn om je digitaal te oriënteren op het aanbod voor het nieuwe seizoen.

Onzekerheid troef

Voeg daar nog bij, dat je maar moet afwachten hoe de collectie voor het komende herfst/winterseizoen (die je grotendeels al vóór de uitbraak van het coronavirus hebt ingekocht) ontvangen wordt en het is onzekerheid troef. Hoe het ook zij, het nieuwe seizoen komt er onherroepelijk aan. Dat betekent dat je alles uit de kast moet halen om je winkel up-to-date te houden en de sale zoveel mogelijk te beperken.

Pure noodzaak

Het opstellen van een goed doordacht inkoopplan is daarbij geen luxe, maar pure noodzaak. Voor een succesvolle verkoop luistert de wijze waarop wordt ingekocht immers heel nauw. Als betrokken belangenbehartiger van de schoenretail weet INretail dat maar al te goed. Om ondernemers in de schoenensector een helpende hand te bieden bij het oriëntatie- en inkoopproces heeft INretail een even uniek als handig hulpmiddel ontwikkeld: de INkooptool 

Handig hulpmiddel

De INkooptool is in nauwe samenwerking met de bedrijfsadviseurs van INretail samengesteld. Dankzij de veelvuldige en intensieve contacten met ondernemers in de detailhandel, weten zij precies waaraan schoenretailers behoefte hebben. Met de INkooptool is het een stuk gemakkelijker om een goed onderbouwd inkoopplan op te stellen, afgestemd op jouw budget. De tool helpt je ‘custom made’ bij het maken van de juiste keuzes. Wie ook in deze onzekere coronatijd slim wil inkopen, haalt dit handige hulpmiddel in huis.

 

Delen