Geen vraag te gek
088 973 06 00

SOS - Samen Online Sterk

SOS - Samen Online Sterk

Wat leuk dat je het gratis SOS-pakket hebt aangevraagd! Inspiratie in hapklare brokken zodat je snel van start kan gaan op social media. Klik op de onderstaande titels om ze te downloaden.

Vloggen?

Tja, daar sta je dan. En nu? Download hier het handige do en don’t-lijstje over vloggen. En om het echt makkelijk voor je te maken hebben we hier een voorbeeld scriptje voor je uitgeschreven.

Plannen

Laat het niet elke dag te laat zijn. Plan je social media-berichten al vooruit. Je hebt ongetwijfeld veel vaste momenten in het jaar (naast de collecties kan je ook aan de feestdagen denken). Download hier een handige contentkalender (2020) of alvast voor 2021.

Dat is aardig!

Van een kaartje wordt iedereen blij. Hoe leuk om bij je online bestellingen een dankjewel-voor-je-aankoop-kaartje stoppen. Download ze hier én vergeet niet om er een persoonlijk handgeschreven berichtje bij te schrijven. Is de aankoop een kadootje voor iemand anders? Download dan hier de gratis kadokaartjes, print ze uit en stuur ze als kadootje voor je klant met het pakketje mee. 

Je dagelijkse work out

Om dagelijks aan je social media-bereik te werken hebben we twee work outs voor je bedacht. Een dagelijkse Instagram-work out en ook een dagelijkse Facebook-work out.

Handig

Voor een goede tijdlijn zijn mooie foto's en video's een must. Je kan ze gewoon met je mobiel maken, want met deze tips aan handige apps kan je ze bewerken tot prachtige beelden!

Inspiratie 

Veel ondernemers zijn sinds de corona maatregelen aan de slag gegaan om de klanten thuis te bereiken via bijvoorbeeld social media. De mooiste voorbeelden verzamelen we voor je.

Extra hulp nodig?

Kijk eens op  onze social-media-pagina's. Je vindt er een hoop blogs met uitleg en tips. Je kan ons altijd bellen, we denken graag met je mee. Kijk ook eens hier. Het Retail Innovation Platform heeft samen met Future-Proof Retail en Retailinsiders (initiatief van INretail) “Eerste hulp bij online retail” opgezet. Hier koppelen ze retailers aan studenten (individueel of projectgroep) die middels concrete opdrachten, retailers op afstand helpen met online ondernemen.

Veel succes en plezier! En laat ons even weten hoe het met je social media-stappen gaat, natuurlijk via Facebook of Instagram.