Geen vraag te gek
088 973 06 00

Retail inspiratie
@HarryBijl
Waar kan je Harry voor vragen?

Harry Bijl is bevlogen, ademt retail en werkt als innovator & inspirator bij INretail, de grootste brancheorganisatie Non-food in Nederland. Hij werd geboren in een ondernemende omgeving en begon zijn werkzame leven in de retail. Tijdens zijn loopbaan bekleedde hij diverse schakelposities en is daardoor goed in staat te begrijpen hoe de Retail werkt. Hij is dagelijks te vinden in winkelgebieden en praat veel met ondernemers en bedrijven die producten en diensten leveren aan retailers.

Harry staat frequent en bevlogen op podia om kennis en inspiratie te delen met stakeholders en geïnteresseerden. Hij wordt veel gevraagd als sparringpartner, retaildeskundige, spreker, jurylid en schrijft columns.

Onderwerpen waar Harry Bijl over spreekt en schrijft:
– Retail Excellence
– Retail Trends en ontwikkelingen
– Motivatie en gastblijheid
– Samenwerken in de keten
– Klantgedrag en klantreis

INSPIRATIE NODIG?

Boek een portie Harry

Een flinke dosis retail-inspiratie geeft Harry tijdens zijn vele gastcolleges en presentaties (bijvoorbeeld onlangs bij Quickstep, H&M, en vele ondernemers-verenigingen). Hij stemt zijn verhaal af op jouw vraag en wordt veel gevraagd als sparringpartner, deskundige, spreker en jurylid. Ook een portie Harry?

Vraag hier een offerte aan

Lees Harry

Weten wat je kunt doen om van jouw winkel een nog groter succes te maken? In Hoera, ik heb een winkel onthult Harry de fijne kneepjes van retailmarketing.

 

 

Dat boek wil ik hebben

Ga mee met Harry op pad

INSPIREREND OM TE LEZEN

GA MEE MET HARRY OP PAD