Geen vraag te gek
088 973 06 00

Juridische ondersteuning

Juridisch advies bij beginnende ondernemingJuridische ondersteuning voor ondernemers bij INretail richt zich op tal van rechtsgebieden. Zoek je naar professionals die je meer kunnen vertellen over arbeidsrecht, bijvoorbeeld met betrekking tot het aannemen van medewerkers of het wijzigen van een arbeidsovereenkomst? Je kan in de ledenwinkel onder andere terecht voor advies & training. 

Juridisch advies nodig? 

INretail biedt juridisch advies op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, consumentenrecht en overige rechtsgebieden waar je als zakelijke klant of leverancier mee te maken kunt krijgen. Wil je een overeenkomst beëindigen of heb je te maken met spookfacturen? INretail helpt je daar op de juiste wijze mee om te gaan. Wij bieden onder andere juridisch advies op het gebied van:

  • huurrecht;
  • arbeidsrecht;
  • geschillen met leveranciers;
  • geschillen met consumenten.

Helaas zijn conflicten op de werkvloer niet uitgesloten. In deze gevallen is het allereerst natuurlijk belangrijk om er samen uit te komen. Als dit niet lukt, zijn er gelukkig nog altijd manieren om het conflict op een vreedzame manier op te lossen. Wat zijn bijvoorbeeld manier om een contract te beëindigen? Uiteraard kan je er samen met de consument toe besluiten om het contract te beëindigen, maar ook annulering, ontbinding en zelfs vernietiging van het contract komt voor. Wanneer kies je voor welke maatregel? Wij helpen je hier graag bij. Ook als je leverancier weigert aan je te leveren, hoef je je nog niet gelijk zorgen te maken. De leverancier komt jullie overeenkomst niet na en heeft de verplichting je schadeloos te stellen.  

Juridische ondersteuning bij INretail

De juridische ondersteuning bij INretail is specifiek toegespitst op ondernemers binnen de non-food retail. Je kan hierbij denken aan wonen, mode, schoenen en sport. De juridische ondersteuning is van professionele kwaliteit. Onze juristen hebben ervaring op het gebied van de retail en weten voor iedere situatie een passende oplossing te bedenken. Vraag direct advies aan een van onze juridische experts. In de ledenwinkel vind je bovendien aantrekkelijke aanbiedingen waar je als lid van kunt profiteren. Meld je aan en ontdek de voordelen van een lidmaatschap van INretail. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt over onze juridische ondersteuning.