Geen vraag te gek
088 973 06 00

Juridische ondersteuning

Juridische ondersteuning

Juridische ondersteuning bij INretailJuridische ondersteuning voor ondernemers bij INretail richt zich op tal van rechtsgebieden. Zoek je naar professionals die je meer kunnen vertellen over arbeidsrecht, bijvoorbeeld met betrekking tot het aannemen van medewerkers of het wijzigen van een arbeidsovereenkomst? Je kan in de ledenwinkel onder andere terecht voor advies & training. 

Juridisch advies nodig? 

INretail biedt juridische ondersteuning op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, consumentenrecht en overige rechtsgebieden waar je als zakelijke klant of leverancier mee te maken kunt krijgen. Wil je een overeenkomst beĆ«indigen of heb je te maken met spookfacturen? INretail helpt je daar op de juiste wijze mee om te gaan. Voorbeelden van juridische ondersteuning die wij kunnen bieden: 

  • Judisch advies op het gebied van huurrecht
  • Judisch advies op het gebied van arbeidsrecht
  • Judisch advies met betrekking tot geschillen met leveranciers
  • Judisch advies met betrekking tot geschillen met consumenten

Juridische ondersteuning bij INretail

De juridische ondersteuning bij INretail is specifiek toegespitst op ondernemers binnen de non-food retail. Je kan hierbij denken aan wonen, mode, schoenen en sport. De juridische ondersteuning is van professionele kwaliteit, in de ledenwinkel vind je aantrekkelijke aanbiedingen waar je als lid van kunt profiteren. Vraag direct advies aan een van onze juridische experts.