WAB-support

WAB-support

Hulp nodig bij de WAB? Onze adviseurs ontzorgen je.

Maak je gebruik van oproep-, nuluren-, min-max of andere flexibele contracten? Met de komst van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) is het arbeidsrecht sinds 1 januari 2020 drastisch gewijzigd.

Wil je weten welke acties jij moet ondernemen? Lees hier meer over de WAB. Kom je er niet uit of wil je ontzorgd worden? Een van de adviseurs helpt je graag om jouw situatie te bepalen ten aanzien van deze nieuwe wetgeving.

Wat we voor je doen

  • We nemen de belangrijkste wijzigingen van de nieuwe wet met je door en geven advies over wat voor jouw onderneming mogelijk is;
  • We kijken naar de huidige contracten. Hoelang lopen ze nog en hoelang kan je ze nog verlengen? Worden deze contracten gezien als vast of flexibel? Dit is van belang voor de WW-premie.
  • We kijken samen naar de oproepcontracten. Wanneer moet je deze medewerkers een aanbieding voor een vast aantal uren en voor hoeveel uren?
  • Uiteraard is het mogelijk om ook andere vragen of kwesties te bespreken.

Wat je kan verwachten

Door van te voren de loonstroken/loonstaten van jouw personeel in te sturen kunnen de adviseurs goed voorbereid starten met de afspraak. De kosten voor de WAB-support bedragen €300 ex. btw per dagdeel (4 uur) excl. reiskostenvergoeding van €60 per uur.

Aanvragen - INretail WAB-support

Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact op om een afspraak te maken.

Thijmen de Coo

Thijmen de Coo

Adviseur Ondernemersservice

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.