Geen vraag te gek
088 973 06 00

Kledingwinkel beginnen

Kledingwinkel beginnen

Wil je een kledingwinkel beginnen? Dan vind je op INretail antwoord op de vele vragen die hierbij komen kijken. Wij doen er alles aan om ondernemen voor jou makkelijker te maken. Onze professionals ondersteunen en adviseren jou bij alle aspecten: cao, bedrijfsvoering, juridische kwesties en marktontwikkelingen die voorbij komen als je een winkel begint.  Wij helpen je graag om je voor te bereiden op de toekomst van het retaillandschap! Zo ben je de concurrentie

Mijn eigen kledingzaak beginnen, hoe start ik? 

Met het ‘stappenplan winkel beginnen‘ helpen wij jou op weg bij het starten van je eigen winkel. Het starten van een eigen zaak doe je niet zomaar. Enkele belangrijke zaken die daarbij komen kijken zijn:

  • Het schrijven van een verbluffend ondernemingsplan
  • Het vinden van het juiste pand op de juiste plek
  • Administratieve zaken zoals inschrijving kvk en het regelen van een accountant
  • De financiering voor jouw winkel

Meer uitleg per stap vind je in het uitgebreide stappenplan op onze website. Bij iedere stap haal je vele voordelen uit de adviezen van onze professionals. Van bedrijfsadviseur, tot retailadviseur, tot accountant; als lid van INretail begeleiden wij je bij iedere stap op weg naar een succesvolle kledingzaak!

Begin je eigen kledingwinkel als lid van INretail

Het is logisch dat je veel vragen hebt als je een winkel begint. Stel, je gaat een modezaak beginnen, dan vraag je je vast af hoe je de collecties kunt voorfinancieren. Collecties wisselen snel en er zit vaak veel tijd tussen uitlevering en de tijd dat je er daadwerkelijk geld mee verdient. Bij deze onzekerheden biedt het jou vele voordelen als je lid bent van INretail. Wij hebben namelijk met diverse aanbieders afspraken gemaakt om een kortlopende financiering af te kunnen sluiten. INretail helpt je op het gebied van:

Kortom; samen streven wij ernaar om van jouw zaak een groot succes te maken. De mogelijkheden per situatie verschillen, neem gerust contact op met een van onze bedrijfsadviseurs.

Winkel beginnen? INretail denkt met je mee

De financiering van jouw eigen kledingwinkel kan veel onzekerheid geven. Bij INretail helpen we jou bij het verkrijgen van diverse soorten (alternatieve) financieringen. Met INretail stomen we je klaar voor het najagen van jouw dromen. Als je lid bent, profiteer je van vele voordelen; wij beantwoorden vele vragen, bieden lobbykracht, personeels-, juridisch- en bedrijfsadvies, cijfers & trends, voordelen en besparingen op vaste lasten, workshops én events! Meld je aan, dan helpen wij je bij het najagen van jouw dromen!