Geen vraag te gek
088 973 06 00

Kledingwinkel beginnen

Een kledingwinkel beginnen vraagt een doordacht plan van aanpak. Waar begin je mee? Hoe krijg je de financiering van je winkel rond? INretail geeft graag antwoord op de vele vragen die je als beginnende ondernemer hebt. Zo doen we er alles aan om ondernemen voor jou makkelijker te maken. Onze professionals ondersteunen en adviseren jou bij alle aspecten van je kledingwinkel: cao, bedrijfsvoering, juridische kwesties en marktontwikkelingen die voorbij komen als je een winkel begint. Wij helpen je graag om je voor te bereiden op de toekomst van het retaillandschap! Zo ben je de concurrentie een stap voor en maak je jezelf zichtbaar in de winkelstraat.

Mijn eigen kledingzaak beginnen, hoe start ik? 

Met het ‘stappenplan winkel beginnen‘ helpen wij jou op weg bij het starten van je eigen winkel. Het starten van een eigen zaak doe je niet zomaar. Enkele belangrijke zaken die daarbij komen kijken zijn:

  • het schrijven van een verbluffend ondernemingsplan;
  • het vinden van het juiste pand op de juiste plek;
  • administratieve zaken, zoals inschrijving kvk en het regelen van een accountant;
  • de financiering van jouw winkel.

Een ondernemersplan is een gedetailleerde beschrijving van jouw plan van aanpak. Hierin leg je onder andere vast waar jij als ondernemer voor staat, wat jouw marketingstrategie is, wat de kansen en moeilijkheden in jouw sector zijn, hoe je van plan bent om je onderneming te financieren en welke juridische maatregelen je gaat treffen. Door een overzichtelijk plan te maken, zorg je ervoor dat het van begin af aan duidelijk is waar je ambities en aandachtspunten liggen. Meer uitleg per stap vind je in het uitgebreide stappenplan op onze website. Bij iedere stap haal je vele voordelen uit de adviezen van onze professionals. Van bedrijfsadviseur, tot retailadviseur, tot accountant: als lid van INretail begeleiden wij je bij iedere stap op weg naar een succesvolle kledingzaak!

Begin je eigen kledingwinkel als lid van INretail

Het is logisch dat je veel vragen hebt als je een winkel begint. Stel, je gaat een winkel beginnen in de modebranche, dan vraag je je vast af hoe je de collecties kunt voorfinancieren. Collecties wisselen snel en er zit vaak veel tijd tussen uitlevering en de tijd dat je er daadwerkelijk geld mee verdient. Bij deze onzekerheden biedt het jou vele voordelen als je lid bent van INretail. Wij hebben namelijk met diverse aanbieders afspraken gemaakt om een kortlopende financiering af te kunnen sluiten. INretail helpt je op het gebied van bedrijfsadvies, winkelinrichting, kortingen op vaste lasten, marktcijfers en trends. Wij bieden je gratis eerstelijns advies en helpen je zo op weg. Samen streven wij ernaar om van jouw zaak een groot succes te maken.

Winkel beginnen? INretail denkt met je mee

De financiering van jouw eigen kledingwinkel kan veel onzekerheid geven. Bij INretail helpen we jou bij het verkrijgen van diverse soorten alternatieve financiering. Met INretail stomen we je klaar voor het najagen van jouw dromen. Als je lid bent, profiteer je van vele voordelen. Meld je aan, dan helpen wij je bij het najagen van jouw dromen!