Geen vraag te gek
088 973 06 00

Ondernemer detailhandel

Ondernemer detailhandel

Ondernemer detailhandel INretailBen jij een ondernemer in de detailhandel en op zoek naar ideeen, tips en meer? Dan kunnen wij je helpen meer uit jouw bedrijf of organisatie te halen. Onze Retail professionals ondersteunen en adviseren je over cao, bedrijfsvoering, juridische kwesties en marktontwikkelingen. Daarnaast helpen wij om je als ondernemer in de detailhandel voor te bereiden op de toekomst van het Retail landschap.

Ondernemen in de detailhandel 

Bij het ondernemen in de detailhandel komt veel kijken. INretail is de brancheorganisatie voor jou als ondernemer in de non food retail sector. Wij zetten ons onder mee in voor jou als ondernemer in de detailhandel op het gebied van:

Daarnaast adviseren  wij je wanneer je bijvoorbeeld CBW-erkend wil gaan ondernemen.  Consumenten vragen van je als ondernemer detailhandel immers steeds meer om veiligheid en garantie. 

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Ben je ondernemer in de detailhandel en heb je vragen over bovenstaande kwesties? Of ben je van plan om een ondernemer in de detailhandel te worden? Neem contact met ons op en informeer naar wat wij voor je kunnen betekenen.