Geen vraag te gek
088 973 06 00

Ondernemer detailhandel

Beginnende ondernemer in de retailBen jij een ondernemer in de detailhandel en op zoek naar idee├źn, tips en meer? Dan kunnen wij je helpen meer uit jouw bedrijf of organisatie te halen. Onze retail professionals ondersteunen en adviseren je over cao, bedrijfsvoering, juridische kwesties en marktontwikkelingen. Daarnaast helpen wij om je als ondernemer in de detailhandel voor te bereiden op de toekomst van het retaillandschap.

Beginnend ondernemen in de detailhandel 

Als beginnende ondernemer komt er veel op je pad en is het soms lastig om het overzicht te bewaren. Waar begin je en hoe zorg je ervoor dat je de financiering van je nieuwe zaak rondkrijgt? Ook als ervaren ondernemer zijn er genoeg zaken waar je tegenaan loopt. Hoe ga je om met winkelcriminaliteit en conflicten met consumenten of leveranciers? INretail is de brancheorganisatie die jou als ondernemer in de non-food retailsector begeleidt en ondersteunt waar nodig. Wij zetten ons onder meer in voor jou als ondernemer in de detailhandel op het gebied van:

Als jonge ondernemer lijkt het misschien soms alsof je er helemaal alleen voor staat. Gelukkig staan er tal van retailexperts voor je klaar die de nodige ervaring hebben en precies weten hoe je jouw onderneming tot een succes maakt. Hoe vind je bijvoorbeeld de juiste financiering voor je onderneming? Onze financieringsspecialisten weten precies wat de mogelijkheden zijn en helpen je graag bij het nadeken over zaken als inventaris, onroerend goed, werkkapitaal en alternatieve financieringsvormen. Daarnaast adviseren wij je wanneer je bijvoorbeeld CBW-erkend wil gaan ondernemen.  Consumenten vragen van je als ondernemer immers steeds meer om veiligheid en garantie. 

Word een ervaren ondernemer in de detailhandel

Met de hulp van INretail word jij een ervaren ondernemer met kennis op het gebied van innovatief en maatschappelijk verantwoord ondernemen. In de trainingen en opleidingen die wij aanbieden leer je bovendien hoe je je online vindbaarheid vergroot en op een goede manier blijft communiceren met je personeel. Als je tegen juridische problemen aanloopt, geven onze juristen je graag tips om het conflict zo vreedzaam mogelijk op te lossen. Ben je ondernemer in de detailhandel en heb je vragen over juridische, financiele of andere kwesties? Of ben je van plan om een ondernemer in de detailhandel te worden? Neem contact met ons op en informeer naar wat wij voor je kunnen betekenen.