INretail HR-advies

INretail HR-advies

Samen verbeteren we jouw HR beleid

Wil jij het personeelsmanagement van je onderneming verbeteren? INretail inventariseert je situatie en helpt je het HR beleid verder te ontwikkelen. Het aanbod:

Werving- en selectie: Het opzetten van een werving- en selectiebeleid. We helpen je bij het opstellen van een advertentietekst, het voeren van sollicitatiegesprekken en we bieden je tools om de juiste medewerker te selecteren.

Functioneringsgesprekken en beoordeling; Wij adviseren je over het introduceren van een passend functionerings- en beoordelingssysteem. Dit bevordert een open communicatie en een goede relatie tussen jou en je werknemers. 

Het invoeren van een werkoverleg: In een intern werkoverleg maak jij en je medewerkers afspraken over roosters, personeelsactiviteiten en andere zaken.

Het opstellen van een opleidingsplan: We stellen een opleidingsplan voor je op en we organiseren workshops voor je medewerkers en voor jou, zodat jij je managementvaardigheden optimaal kunt trainen. Op deze manier maken we je een nóg betere werkgever. 

P&O scan: met een P&O scan kom je erachter hoe je ervoor staat met jouw personeelsbeleid. Na het invullen van een vragenlijst en een gesprek met een P&O professional ontvang je een adviesrapport daarin een schets van de huidige situatie en adviezen over hoe je jouw P&O verder kunt ontwikkelen.

Aanvragen - INretail HR-advies

Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van P&O of wil je een product aanvragen? Neem dan contact op met Suzanna Heuff (Personeelsadviseur) via sheuff@inretail.nl of (088) 9730670

Advies nodig?

Heb je een vraag over HR-advies of over het aanbod? Neem dan contact met mij op, ik help je graag verder!

Contacteer de adviseur Bel ons
Suzanna Heuff

Suzanna Heuff

HR-adviseur

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.