INretail Juridisch advies

INretail Juridisch advies

Sta in je recht met persoonlijke ervaren juristen!

Een dwarse medewerker, een klagende klant of een onbetrouwbare vastgoedeigenaar. Typische retailkwesties waar onze juristen dagelijks mee te maken hebben. Door de jarenlange ervaring in de retailbranche procederen onze juristen met succes! Daarnaast zijn ze betrokken bij het opstellen van diverse cao’s en algemene voorwaarden zodat ze volledig zijn ingespeeld op jouw situatie.

Waarom de INretail juristen:

  • Ondernemers beoordelen onze juristen met een 8,5. Eenmaal geholpen komt 9 van de 10 terug met een nieuw dossier.
  • Als INretail-lid betaal je een gereduceerd uurtarief van €130,- (excl. btw). De helft van een gemiddelde advocaat.
  • Eerlijk, persoonlijk en retailminded advies.
  • Een andere jurist kan veel tijd nodig hebben om zich te verdiepen in het dossier en de cao van de branche. Juist onze branchekennis en samenwerking met de INretail bedrijfsadviseurs maakt vaak het verschil of een ontslagkwestie succesvol verloopt.

Jurist Hans Wolters legde bij de rechter precies uit hoe de functie ingedeeld en gewaardeerd moesten worden, de tegenpartij kon niet anders dan erkennen dat wij het juist hadden!

Onze expertise rechtsgebieden

  • Arbeidsrecht: ontslagprocedures, beëindigingsovereenkomsten (onderslag met wederzijds goedkeuren), cao-advies etc.
  • Huurrecht: opstellen of controleren van huurcontracten, adviseren en procederen omtrent het opzeggen van de huurovereenkomst etc.
  • Consumentenrecht/leveranciersgeschillen: niet afnemen en/of annuleren van koopovereenkomsten, leveranciersverplichtingen, te late levering etc.
Hans Wolters

Hans Wolters

Jurist

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.