Mystery Review

Mystery Review

Korting op een mystery shopping onderzoek.

NIEUW: Is jouw winkel coronaproof? De mystery guest beoordeelt het voor je! 

Klanten winkelen massaal online, maar gaan ook nog steeds graag naar een winkel. In de fysieke winkel vinden we advies, service en een beleving die bijdraagt aan een warm gevoel bij een merk of product.

De belevingsexperts van Mystery Review maken inzichtelijk hoe de daadwerkelijke klantervaring is bij een online bestelling of een bezoek aan jouw winkel. Wat gebeurt er (op essentiële onderdelen) in het totale proces? En waar kan je met jouw team het verschil maken of verbetering aanbrengen?

Nadat samen het scenario is bepaald zal de mystery shopper onaangekondigd bellen, een online bestelling doen en/of de winkel bezoeken. De resultaten krijg je binnen 3 dagen teruggekoppeld.

Jouw INretail-ledenvoordeel 

Mystery Review neemt de opstart- en managementkosten voor haar rekening. Daarnaast krijg je korting op een bezoek en betaal je slechts €77,50.

Aanvragen - Mystery Review

Benieuwd hoe het ervoor staat in jouw winkel? Vraag vrijblijvend een mystery shopper aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!
  • Voer een geldig naam in
  • Voer een geldig telefoon in
  • Voer een geldig lidnummer in
Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Service ledenwinkel

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.