Open je Blik – de DISC-editie

Open je Blik - de DISC-editie

Vraag hier het nieuwste (gratis) Open je Blik, de DISC-editie aan. Dit Blik is gevuld met een selectie vragenkaartjes uit eerdere edities én een DISC-waaier.

Pak het Open je Blik erbij tijdens de dagstart, een werk- of POP-gesprek en ervaar de leuke en luchtige manier om snel echt met elkaar in gesprek te raken. In het Blik vind je meer tips over hoe je het Blik het beste kan inzetten. Succes gegarandeerd!

DISC-waaier

Met de DISC-waaier herken je in 2 vragen de gedrags- en communicatiestijl van jezelf of een ander. Handig, want als je dit weet kan je jouw communicatiestijl hierop aanpassen en met de vragenkaartjes kan je dit uitproberen. Je zult zien dat als je jouw manier van vragen afstelt op de ontvanger je meer waardevolle inzichten krijgt in elkaar, beter samenwerkt en conflicten of discommunicatie eenvoudig weet te voorkomen.

*Om het Open je Blik aan te vragen moet je ingelogd zijn

Suzanna Heuff

Suzanna Heuff

HR-adviseur

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.