Geen vraag te gek
088 973 06 00

CBW-erkend

Dé garantieregeling voor jouw consument
CBW-erkend
De garantieregeling voor jouw consument
Zeker van je aankoop

CBW-erkend is een garantieregeling voor woon- en bruidsmodewinkels die aangesloten zijn bij INretail. Consumenten die kopen bij CBW-erkende ondernemers krijgen een aantal garanties letterlijk op de koop toe. Veel consumenten willen daarom alleen kopen bij CBW-erkende ondernemers. Onze boodschap? "Kostbare aankoop? Koop bij een CBW-erkende winkel! Dan ben je zeker van je aankoop."

CBW-erkend Wonen                CBW-erkend Bruidsmode

Nog geen lid?

Op deze pagina lees je alles over CBW-erkend. Wist je dat consumenten op CBW-erkend.nl alle aangesloten winkels kunnen vinden? Kijk op www.cbw-erkend.nl en vul jouw profiel! 

Contact

UITGELICHT

Corona-proof

Veiligheid is een belangrijker onderwerp dan ooit. Laat met deze banner zien dat jouw winkel naast een veilige aankoop ook een veilige winkelomgeving biedt!

Download banner

 

Jouw profiel

Op www.cbw-erkend.nl staan alle CBW-erkende winkels. Ook die van jou! Een mooi extra online communicatiekanaal om vindbaar te zijn. Zijn jouw gegevens up to date? 

Profiel updaten

Geschillenregeling

Onderdeel van CBW-erkend: een onafhankelijke geschillenregeling. Wordt een klacht een geschil dan krijgen jij en de consument te maken met UitgesprokenZaak.nl of de Geschillencommissie Wonen. 

Lees verder

Promotie

Word jij herkend met CBW-erkend? Neem eens een kijkje in de ledenwinkel en ontdek welk online en offline promotiemateriaal we (grais) ter beschikking stellen. 


Bekijk

HANDIG OM TE LEZEN