Geen vraag te gek
088 973 06 00

CBW-erkend

Dé garantieregeling voor jouw consument
CBW-erkend
De garantieregeling voor jouw consument
Zeker van je aankoop

CBW-erkend is een garantieregeling voor woon- en bruidsmodewinkels die aangesloten zijn bij INretail. Consumenten die kopen bij CBW-erkende ondernemers krijgen een aantal garanties letterlijk op de koop toe. Veel consumenten willen daarom alleen kopen bij CBW-erkende ondernemers. Onze boodschap? "Kostbare aankoop? Koop bij een CBW-erkende winkel! Dan ben je zeker van je aankoop."

Over CBW-erkend Wonen                Nog geen lid?

Op deze pagina lees je alles over CBW-erkend. Wist je dat er een CBW-erkend platform is voor consumenten waar zij alle aangesloten leden kunnen vinden? Kijk op www.cbw-erkend.nl en vul jouw profiel aan! 

 

Contact

UITGELICHT

CBW-erkend.nl

Op www.cbw-erkend.nl vind je alle CBW-erkende winkels in Nederland. Ook die van jou! Zie het als een extra communicatiekanaal om online vindbaar te zijn. Bekijk jouw bedrijfspagina en vul je gegevens aan. 
 

Lees verder

Nieuw klachtensysteem

Vanaf 1 januari 2020 gaat CBW-erkend over naar een nieuw onafhankelijk klachtensysteem. In plaats van de Geschillencommissie stappen we over naar een online systeem waarbij we sneller tot een onderlinge oplossing komen. 5x dit wil je weten. 

Lees verder

Promotie

Word jij herkend met CBW-erkend? Neem eens een kijkje in de ledenwinkel en ontdek welk online en offline promotiemateriaal we (grais) ter beschikking stellen. 

 


Bekijk

HANDIG OM TE LEZEN