Geen vraag te gek
088 973 06 00

CBW-erkend

Dé garantieregeling voor jouw consument
CBW-erkend
De garantieregeling voor jouw consument
Zeker van je aankoop

CBW-erkend is een garantieregeling voor woon- en bruidsmodewinkels die aangesloten zijn bij INretail. Consumenten die kopen bij CBW-erkende ondernemers krijgen een aantal garanties letterlijk op de koop toe. Veel consumenten willen daarom alleen kopen bij CBW-erkende ondernemers. Onze boodschap? "Kostbare aankoop? Koop bij een CBW-erkende winkel! Dan ben je zeker van je aankoop."

CBW-erkend Wonen                CBW-erkend Bruidsmode

Nog geen lid?

Op deze pagina lees je alles over CBW-erkend. Wist je dat consumenten op CBW-erkend.nl alle aangesloten winkels kunnen vinden? Kijk op www.cbw-erkend.nl en vul jouw profiel! 

Contact

UITGELICHT

CBW-erkend.nl

Op www.cbw-erkend.nl vind je alle CBW-erkende winkels in Nederland. Ook die van jou! Zie het als een extra communicatiekanaal om online vindbaar te zijn. Bekijk jouw bedrijfspagina en vul je gegevens aan. 
 

Lees verder

Nieuw geschillensysteem WONEN

Vanaf 1 januari 2020 maakt CBW-erkend gebruik van UitgesprokenZaak.nl als onafhankelijk geschillensysteem. De Geschillencommissie Wonen blijft actief voor klachten over aankopen vóór 1-1-2020.

Lees verder

Promotie

Word jij herkend met CBW-erkend? Neem eens een kijkje in de ledenwinkel en ontdek welk online en offline promotiemateriaal we (grais) ter beschikking stellen. 

 


Bekijk

HANDIG OM TE LEZEN