Geen vraag te gek
088 973 06 00

Rendementsadvies

Keuzes maken om je rendement te verbeteren. Heb je voldoende aan een klein advies of behoefte aan en complete bedrijfsdoorlichting?

Om dromen te verwezenlijken moet er voldoende rendement aanwezig zijn. Rendementsverbetering is noodzakelijk om te blijven innoveren en investeren. Als ondernemer heb je zelf invloed op dit rendement door de dagelijks gemaakte keuzes. Omzet vasthouden of vergroten, marge optimaliseren en kosten minimaliseren. Als ondernemer ben je met alle facetten bezig.  

Meer winst in jouw bedrijf

Vanuit bedrijfseconomisch oogpunt krijg je van de INretail bedrijfsadviseur de spiegel voorgehouden. We komen regelmatig bij je over de winkelvloer, analyseren samen met jou de rendementsverschillen op winkelniveau en zetten deze om naar meer winst. Aan de hand van de meest relevante kengetallen op het gebied van omzet, marge en kosten kunnen wij jou verder begeleiden. Uit ervaring blijkt, dat er meer winst in jouw bedrijf zit dan je denkt.

Advies op maat

Onze bedrijfsadviseurs kunnen je in verschillende mate adviseren. Hieronder zijn schematisch de verschillen weergegeven. Neem voor meer informatie contact met ons op zodat de bedrijfsadviseurs samen met jou kunnen bepalen welk advies het beste bij je past. 

Adviesvorm

Wat houd het in?

Wat krijg je?

Rendementsadvies

Kun je meer marge maken of snijden in de kosten? 
Vanuit bedrijfseconomisch oogpunt wordt de spiegel voorgehouden. Aan de hand van een analyse uit kengetallen (omzet, marge, kosten) volgt een advies hoe het rendement te optimaliseren. 

Inzicht in je bedrijfseconomische situatie en kansen

Retailscan

De Retailscan zoomt in op de totale onderneming. Naast rendementsadvies brengt de retailscan ook in kaart hoe je onderneming ervoor staat op het gebied van visie en strategie, winkelformule, personeel, marketing en toekomstkansen.

Naast advies en inzicht in je bedrijf en kansen, biedt het ook de basis voor de vervolgstappen die nodig zijn om te veranderen. 

Strategisch advies

Een complete bedrijfsdoorlichting.

In dit advies is een zeer uitgebreid rendementsadvies opgenomen en worden alle relevante bedrijfsprocessen geanalyseerd. Afhankelijk van de behoefte of de aard van de problemen kun je ervoor kiezen om het accent van de bedrijfsdoorlichting te leggen op het commerciƫle, financiƫle en/of organisatorische vlak.

Een uitgebreid plan waarmee je concrete vervolgstappen kunt zetten om het rendement te verbeteren. 

 

Vragen?

Neem hiervoor contact op met een van onze bedrijfsadviseurs via 088-9730600 / bedrijfsadvies@inretail.nl, of maak hier een afspraak voor de gratis inloop adviesdag. We helpen je graag op weg.

 

 

 

Delen