Geen vraag te gek
088 973 06 00

CAO kledingbranche

CAO kledingbranche

CAO Kledingbranche INretailGebruik je de CAO kledingbranche of ben je daar benieuwd naar? Fashion, Sport & Lifestyle 2016 is geldig van 1 juli 2016 tot en met 30 juni 2018. We zorgen bij INretail voor informatie over het wettelijk minimumloon, de sociale precies en uiteraard de loontabel voor mode, schoenen en sport, naast die voor wonen.

CAO voor mode en sport

De cao voor Fashion, Sport & Lifestyle is de coa die o.a. gericht is op de kledingbranche. We houden je op de hoogte van alles met betrekking tot de CAO voor de kledingbranche en op het gebied van wonen. Benieuwd naar de specifieke seniorenregeling, het loongebouw of bijvoorbeeld de maaltijdvergoedingen? Dit vind je terug in het CAO boekje Fashion, Sport & Lifestyle 2016-2018. We houden je op de hoogte van wat er gaande is binnen de branche en houden ontwikkelingen nauwgezet in de gaten.

CAO en de ledenwinkel

We bieden uiteraard meer dan informatie over de CAO voor de kledingbranche en op het gebied van wonen. Daarnaast zorgen we met onze ledenwinkel graag voor aantrekkelijke kortingen. Bekijk de aanbiedingen voor leden en lees meer over hoe we je over de CAO voor de kledingbranche kunnen informeren. We zorgen als INretail graag voor een helder beeld, naast onze activiteiten als lobby- en belangenorganisatie.