Geen vraag te gek
088 973 06 00

Detailhandel non food

Detailhandel non food

Detailhandel non food INretailDe detailhandel non food is gericht op het leveren van consumentengoederen aan consumenten. INretail is de specialist op het gebied van detailhandel gericht op de woonbranche, modebranche, schoenenbranche en sportbranche. Als grootste brancheorganisatie in detailhandel non food lobbyen wij zowel lokaal en (inter)nationaal om de lasten en regels voor ondernemers te beperken. Onze retail professionals ondersteunen en adviseren je over cao, bedrijfsvoering, juridische kwesties en marktontwikkelingen. Daarnaast helpen we je jezelf voor te bereiden op de toekomst. Dit alles om ondernemen makkelijker maken.

Detailhandel non food mogelijkheden

INretail is een vereniging met een bestuur en ledenraad, die opkomt voor de belangen van ondernemers die actief zijn in detailhandel non food. Wij hebben veel kennis in huis van en over detailhandel non food en daar vertellen we je graag meer over. In ons retailhuis ben je van harte welkom om te vergaderen, werken of sparren met collega-ondernemers. Alle leden van INretail ontvangen vier keer per jaar het INretail Magazine, dat gaat over jou, je stad en je passie voor ondernemen. INretail biedt informatie en advies omtrent: 

  • Non food branche
  • Detailhandel trends
  • Detailhandel branche informatie

Stappen maken in non-food retail? 

INretail helpt jou met het verwezelijken van je doelstellingen. Wil je meer weten over wat wij als brancheorganisatie detailhandel non food voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag om stappen te maken in detailhandel non food.