Jouw koers naar de toekomst!

We hebben een bijzondere tijd achter de rug waarin de focus van je winkel lag op het hier en nu en overleven in het moment. Alle zeilen bij. Nu het ‘gewone’ leven steeds meer op gang komt merk je misschien pas echt wat de impact is geweest van de afgelopen maanden. Je kan doorgaan en doen alsof er niks gebeurd is. Maar je kan ook weer (voorzichtig) vooruit kijken, dromen, plannen maken, innoveren zelfs. Stapje voor stapje.

Bepaal jouw koers met het INretail Stuurwiel!

Met het bepalen van jouw koers richting de toekomst willen we je helpen. We hebben samen met retailexperts een tool, het Stuurwiel, ontwikkeld. Een praktisch vragenlijst en een makkelijke manier om snel te onderzoeken op welke gebieden jij goed scoort en een voorbeeld kan zijn voor anderen, of punten waar jij jouw winkel kan bijsturen om succesvol de toekomst in te gaan.

Heb je de tool al ingevuld? Bekijk hier dan alle pijlers van het INretail Stuurwiel: Identiteit, Innovatie, Samenwerken, Medewerkers, Organisatie en Consumenten.

Vul hier het stuurwiel in!
Jouw koers naar de toekomst!
Kennisuurtje: Fotografie voor Social Media

Hoe gaat het Stuurwiel in zijn werk?

Na het invullen van de vragenlijst krijg je een score op 6 belangrijke ondernemerspijlers. Je ziet zo meteen waar het heel goed gaat en onderdelen die je nog kunt verbeteren. Daar gaan we je mee helpen. We bieden je colleges, inspiratie, eLearnings, whitepapers, kennissessies en (1-op-1) coaching. Per pijler, per score, voor elk wat wils. En onthoud, niet alles hoeft of kan nu. Kijk naar wat je vandaag kan doen (verbeteren) en overmorgen (vernieuwen). Zo houd je de rust en het overzicht om goed aan de slag te gaan. ​

Aan de slag!

Je kan het Stuurwiel alleen invullen, maar interessant is ook om hem bijvoorbeeld met je winkelstraat in te vullen. Heb je daarna meteen een plan wat je gezamenlijk (met je centrummanager) kan oppakken.

Heb je de tool al ingevuld? Bekijk hier dan alle pijlers van het INretail Stuurwiel: Identiteit, Innovatie, Samenwerken, Medewerkers, Organisatie en Consumenten.

Vul hier het stuurwiel in!

Meer weten?

Meer weten over Koersen naar de toekomst, het Stuurwiel of de mogelijkheid om de tool met je centrumgebied in te vullen? Neem gerust even contact met mij op, ik help je graag op weg.

Contacteer de adviseur Bel ons
Jeanny Reemers

Jeanny Reemers

Managementassistente