Woontrendwaaier 2022

Woontrendwaaier 2022

De woontrendwaaiers voor de trends van 2022 zijn uitverkocht! De waaiers voor de trends van 2023 verwachten we eind maart.

Zo heb je altijd de laatste woontrends en bijbehorende kleuren, materialen, vormen en dessins bij de hand.

Samen met trendwatcher Aafje Nijman doet INretail onderzoek naar de tijdgeest. We maken de vertaling van maatschappelijke trends en ontwikkelingen naar concrete trends in de woonbranche. De trends voor 2022 zijn: fresh start, safe haven, traditional sentiment en transparent remedy. De waaier is een praktische tool waar je als woonondernemer direct mee kan werken. Het helpt je om gerichter keuzes te maken tijdens de inkoop en om jouw eigen winkel perfect te stylen volgens de laatste trends. Zo ben jij helemaal klaar voor het nieuwe seizoen! 

Per trend vind je:

  • Een moodboard 
  • De achtergrond: waar komt de trend vandaan?
  • Kleurstalen en colorkeys (deze laten zien hoe de kleuren zich binnen één trend tot elkaar verhouden)
  • Vormen, materialen en dessins 

Let op: voor INretail-leden is de trendwaaier gratis. Log daarom in op de website zodat de prijs van €35,- komt te vervallen! 

Meer over de woontrends 2022

Advies nodig?

Heb je vragen over hoe je de waaier gebruikt? Of andere vragen over de laatste woontrends? Neem contact met mij op en ik help je graag verder!

Contacteer de adviseur Bel ons
Anna Hutten

Anna Hutten

Brancheadviseur wonen

Ik wil graag lid worden

Leden kunnen altijd rekenen op juridisch en zakelijk advies op maat, zij krijgen toegang tot een groot bestand aan voorbeelddocumenten en contracten, trainingen en evenementen.