Geen vraag te gek
088 973 06 00

Gratis werkboekje: In 10 stappen naar een gelukkig team en blije klanten!

Over werkgeluk en gastvrijheid. Samen met je team loop je de 10 stappen in het werkboekje door, bijv. bij de dag- of weekstart zo kost het je geen extra tijd. En heb je een leuk en nuttig begin van de dag of week!

Bestel het boekje via het formulier onderaan deze pagina.

Wist je dat mensen die zich gelukkig voelen op hun werk beter presteren? Ze zijn creatiever, gastvrijer voor hun klanten, verkopen meer en werken met meer plezier samen. Hoe je gelukkiger en gastvrijer kan zijn op je werk: daar gaat dit boekje over. Dit boekje is speciaal voor jou en je team gemaakt om aan de slag te gaan met werkgeluk en gastvrijheid!

Je loopt samen met je team 10 stappen door. Je kunt de stappen tijdens geplande dagstarten en werkoverleggen uitvoeren, dus het kost je geen extra tijd. Elke stap bestaat uit een stukje theorie en een opdracht. De opdracht beantwoordt ieder eerst voor zichzelf en daarna bespreek je deze als team. Zo kom je samen tot een uitkomst die je in dit boekje kan schrijven. Je kan dus ook altijd terugkijken om geïnspireerd te blijven.

Heel veel succes en vooral veel plezier met deze 10 stappen. 

Vraag 'm hier gratis aan en we sturen er eentje naar je toe!

*Alleen voor INretail-leden. Ben je geen lid, meld je dan hier aan. Of neem contact op met Suzanna Heuff. Wil je er meer dan 1? Stuur dan even een mail aan Suzanna.

 

* verplichte velden

Delen