Geen vraag te gek
088 973 06 00

De corona-module is ERKEND!

Verkrijg hem gratis (voor winkels tot 25 werknemers).

Zoals eerder gecommuniceerd is het vanwege de verspreiding van het Coronavirus noodzakelijk om de RI&E te actualiseren en aan te vullen met de corona maatregelen. Aangezien wij jullie daarmee willen helpen is er een speciale corona-module ontwikkeld. En er is goed nieuws, want deze ontwikkelde module is inmiddels erkend (voor Mode, Wonen, NVVW en Tuinbranche)!  Dit betekent dat je (ondernemers met max. 25 werknemers) zelf de erkende RI&E kan aanvullen met deze module, zonder dat deze getoetst hoeft te worden door een gecertificeerd kerndeskundige.  

Stuur een mail naar rie@inretail.nl om de corona-module te verkrijgen. Al gemaild? Dan versturen wij het zo snel mogelijk naar jou op.
liever uitbesteden? Dat kan natuurlijk ook! Nog nooit de RI&E laten uitvoeren? Dan adviseren we je om dat eerst te doen. Neem contact op met INretail RI&E-adviseur Robin Spies via rie@inretail.nl of klik hier voor meer informatie.

Samen zorgen we voor een veilige werkomgeving!
 
Let op: de arbeidsinspectie heeft de detailhandel nadrukkelijk in het vizier. Alles rondom veiligheid blijft topprioriteit. Juist nu!

Delen