Geen vraag te gek
088 973 06 00

Duurzaam inkopen

De consument wordt steeds bewuster en denkt goed na voordat er een aankoop gedaan wordt. Duurzaam consumeren is de trend; want we weten en merken inmiddels dat de aarde en de mens niet onuitputbaar zijn. Niet alles hoeft nieuw gekocht te worden, doorgeven kan ook, of leasen of iets lenen en tijdelijk gebruiken.

Verantwoord ondernemen is het codewoord voor jou als ondernemer. Hoe zorg je dat jij met jouw producten, personeel, en de winkel meewerkt aan een betere wereld? We helpen je door te ontzorgen en we inspireren je door te laten zien hoe het anders en duurzamer kan. Aan de slag met duurzaam ondernemen, duurzaam personeel en duurzaam inkopen!

Het is opvallend dat, van de retailers die niets aan MVO doen, 60% daarvan wel wil, maar denkt geen of nauwelijks invloed te hebben op duurzaamheid in de keten. En dat terwijl het verbeteren van de productomstandigheden juist begint bij verantwoord inkopen. INretail brengt daarom een inkoopwijzer uit welke jou helpt bij het maken van de juiste keuzes en jouw eerste stap richting duurzaam inkopen.

Laat je inspireren en ga aan de slag, op naar 2030! 

✓ Drie tips over duurzaamheid

✓ INretail Logistiek

✓ INretail Groen 

✓ Energie besparen

✓ Verlichting

✓ FF Verpakkingen

✓ Duurzaamheid wordt een persoonlijk verhaal

Delen