Geen vraag te gek
088 973 06 00

Resultaten enquête 'Ontwikkeling & Opleiding'

Hoe zien medewerkers uit de mode-, schoenen-, sport- en woonbranche hun rol binnen het bedrijf? En hoe ervaren zij het personeelsbeleid en opleidingsmogelijkheden?

Ongeveer 290 medewerkers uit de branche hebben hun ervaringen en meningen, via het platform Werk in de Winkel, gedeeld. Met deze interessante uitkomsten wil jij als werkgever toch ook je voordeel doen?

Lees hier een samenvatting van de meest relevante uitkomsten, of download het gehele rapport hier.

Dorien Krassenberg, Beleidsadviseur Onderwijs

“Ga het gesprek aan met jouw medewerkers! Zet het onderwerp scholing & ontwikkeling op de agenda en maak het daarmee bespreekbaar. Driekwart van de medewerkers geeft aan behoefte te hebben aan extra trainingen en opleidingen, maar de helft(!) voelt zich onvoldoende gestimuleerd door de werkgever. Zo vraagt maar 34% van de leidinggevenden tijdens een functioneringsgesprek naar een eventuele behoefte aan scholing.  

Benut jij de kwaliteiten van jouw medewerkers optimaal? Maak meer werk van talentontwikkeling! Kijk bijvoorbeeld samen eens naar de passende en betaalbare opleidingen die op Werk in de Winkel aangeboden worden. En wil jouw medewerker weten: wat kan ik en wat wil ik? Laat hem of haar dan de talententest invullen op het e-portfolio. Jullie kunnen dan samen aan de slag met de uitkomsten.” 

Heb jij een winkel in de modebranche en wil jij direct beginnen met de ontwikkeling van jouw medewerkers? Bekijk dan onderstaande actie! 


DRSSD: dé slimme tool voor startende medewerkers
Nu 100 x voor maar € 25!

Heb jij een student, starter of stagiair in je team, die in snel tempo over de basismodekennis wenst te beschikken? Download dan de app DRSSD, dan is elke nieuwkomer in een mum van tijd bij. Detex geeft nu 100 x € 15 korting cadeau!

Bekijk de actie

Delen