Geen vraag te gek
088 973 06 00

Nieuw stadion, nieuwe winkelmeters?

Met de plannen voor een nieuw voetbalstadion voor Cambuur ligt er ook een plan voor een upgrade van het WTC-complex eromheen. Inclusief nieuwe winkelmeters voor retail en leisure. Dat laatste vindt INretail geen goed idee.

De gemeente Leeuwarden heeft een stevige brief ontvangen omdat de plannen voor een nieuw Cambuurstadion ook plannen voor nieuwe winkelmeters bevatten. INretail is van mening dat de plannen voor een nieuw stadion financieel op een andere manier mogelijk moet worden gemaakt. Daarnaast heeft een bestaande onderneming aangegeven naar de locatie te willen verplaatsen.

"Het hele land weet dat er nu te veel winkels zijn en dat er de komende vijf jaar 20 procent af zal gaan. Het komt niet alleen door online-aankopen, maar ook doordat de consument terughoudender is geworden. Voor Leeuwarden ligt dat niet anders.’’ aldus Jan Meerman. 

Lees hier de aandacht die de Leeuwarder Courant eraan besteedde.  

Speelt een dergelijke situatie ook bij jou in de winkelomgeving? Schakel dan direct INretail in. Dan knokken we samen voor minder, maar betere winkelmeters in ons land!

Delen