Geen vraag te gek
088 973 06 00

ISDN stopt per 1 september!

Niet meer telefonisch bereikbaar, je pin offline en je alarminstallatie werkt niet langer. Wanneer je nog gebruikmaakt van ISDN kan je dit op 1 september overkomen.

ISDN stopt

Op 1 september 2019 houdt ISDN op te bestaan. Maak je nog gebruik van een ISDN-verbinding dan is het belangrijk dat je voor 1 september bent overgestapt op een alternatief.

Het Nieuwe Bellen

Het Nieuwe Bellen is een toekomstbestendig alternatief wat niet alleen veel meer mogelijkheden biedt maar ook nog eens een stuk goedkoper is. Het Nieuwe Bellen biedt alle voordelen van een eigen telefooncentrale - zoals het instellen van een keuzemenu of het doorverbinden met een directe collega of voicemail - maar gesleep en getrek met kabels is er bij deze cloudoplossing niet meer bij. Een forse investering voor eigen telefooncentrale is daarom niet nodig en van onderhoudskosten is ook geen sprake. Gewoon plug & play voor een vast laag bedrag per maand.

Wat zijn de voordelen van Het Nieuwe Bellen?

Kies je voor het nieuwe bellen, dan hoef je geen hoge kosten meer te maken voor een vaste lijn. Je bent altijd uitstekend bereikbaar. Het is eenvoudig in gebruik en je kunt fors besparen op je belkosten.

Welke mogelijkheden biedt Het Nieuwe Bellen?

Of je nu altijd in de winkel staat of veel onderweg bent, INretail telecom biedt een passend abonnement. Dat kan een vast toestel op de zaak of een mobiele telefoon voor onderweg zijn, maar ook een combinatie van beide. Met Het Nieuwe Bellen heb je namelijk de mogelijkheid om vast en mobiel samen te voegen.


Wil je meer informatie? Klik dan op onderstaande button of vraag direct een offerte aan. 

Meer informatie

 

Delen