Samen kom je verder

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Mijn collega’s en ik krijgen regelmatig de meest uitlopende vragen over collectieve oplossingen. Maar de laatste tijd krijgen wij steeds vaker dezelfde vraag gesteld vanuit ondernemers:

‘’Ik zou graag in contact komen met een collega-ondernemer in dezelfde branche om eens van gedachte te wisselen over de meest uiteenlopende zaken.’’

Acht ogen zien meer dan twee

Zo werd ik vorige week gewezen op een viertal woonwinkels in Noord-Brabant en Gelderland. Deze ondernemers vragen regelmatig elkaars mening om zo de markt beter te kunnen bedienen en de trends sneller te herkennen. Dat is toch mooi?! Ondernemers die zich openstellen voor elkaar om de markt beter in beeld te hebben en voorbereid te zijn op komende trends; acht ogen zien immers meer dan twee!

Ga met elkaar in gesprek

Het is duidelijk dat meerdere ondernemers in ons retaillandschap dezelfde behoefte en uitdagingen kennen. Buiten de adviserende rol als regio-adviseur, die ik met veel plezier uitoefen, krijg ik ook onwijs veel energie van de functie als connector. Gelijkgestemde ondernemers met elkaar in verbinding brengen zodat zij  samen de uitdagingen bespreken en op die manier van elkaar kunnen leren.

Laat mij jou helpen!

Mocht je de behoefte hebben om met collega-ondernemers in contact te komen, laat het mij dan weten! Ik zoek dan naar ondernemers binnen én buiten mijn regio om ervoor te zorgen dat je het juiste klankboord krijgt. Ook een mooie gelegenheid om collega-ondernemers te spreken, is natuurlijk tijdens het ledenevent op 20 november aanstaande, daar ontmoet ik je graag!

Aanmelden Ledenevent INretailLAB

Tags
Contactpersoon
Sander van der Nol
Sander van der Nol
Regioadviseur Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant
06 14 990 024

Recent nieuws

 • open

  Profiteer van sfeer: 3 factoren die jouw winkel vooruit helpen

  Nieuws
  dinsdag, 14 november 2017
  December, de maand die in het teken staat van de vele feestdagen, gezelligheid en natuurlijk sfeer. Overal zijn straten en huizen rijk versierd en zoeken mensen elkaar op. Maar hoe zorg je ervoor dat ook jouw winkel sfeervol is en dat toevallige passanten nieuwsgierig worden, zonder dat je het assortiment tekort doet?
  Profiteer van sfeer: 3 factoren die jouw winkel vooruit helpen
 • open

  Een dag speciaal voor jou!

  Nieuws
  woensdag, 8 november 2017
  In Nederland tellen we ruim 1,7 miljoen ondernemers. En daar ben jij er één van! We mogen er af en toe best even bij stilstaan dat jij en je collega-ondernemers Nederland een stukje mooier maken. Samen maken jullie steden, dorpen en buitgebieden aantrekkelijk en interessant.
  Een dag speciaal voor jou!
 • open

  Bijl Blogt: Zien we het niet meer?

  Nieuws
  vrijdag, 3 november 2017
  Er is altijd veel gedoe over de professionaliteit en betrokkenheid van mensen die werken op een winkelvloer. Een grote groep winkelbezoekers is vooringenomen. Ze zijn er vaak van overtuigd dat werken in een winkel voor ‘simpele zielen’ is.
  Bijl Blogt: Zien we het niet meer?
 • open

  Krijg in 3 stappen grip op je winkelgebied

  Nieuws
  donderdag, 2 november 2017
  Als lid kun je met je vragen over je winkelgebied bij ons terecht. Samen met ons team locatiebeleid helpen wij je graag verder om de juiste antwoorden te vinden.
  Krijg in 3 stappen grip op je winkelgebied

Gerelateerd aan dit artikel

Delen