Geen vraag te gek
088 973 06 00

Samen kom je verder

Mijn collega’s en ik krijgen regelmatig de meest uitlopende vragen over collectieve oplossingen. Maar de laatste tijd krijgen wij steeds vaker dezelfde vraag gesteld vanuit ondernemers:

‘’Ik zou graag in contact komen met een collega-ondernemer in dezelfde branche om eens van gedachte te wisselen over de meest uiteenlopende zaken.’’

Acht ogen zien meer dan twee

Zo werd ik vorige week gewezen op een viertal woonwinkels in Noord-Brabant en Gelderland. Deze ondernemers vragen regelmatig elkaars mening om zo de markt beter te kunnen bedienen en de trends sneller te herkennen. Dat is toch mooi?! Ondernemers die zich openstellen voor elkaar om de markt beter in beeld te hebben en voorbereid te zijn op komende trends; acht ogen zien immers meer dan twee!

Ga met elkaar in gesprek

Het is duidelijk dat meerdere ondernemers in ons retaillandschap dezelfde behoefte en uitdagingen kennen. Buiten de adviserende rol als regio-adviseur, die ik met veel plezier uitoefen, krijg ik ook onwijs veel energie van de functie als connector. Gelijkgestemde ondernemers met elkaar in verbinding brengen zodat zij  samen de uitdagingen bespreken en op die manier van elkaar kunnen leren.

Laat mij jou helpen!

Mocht je de behoefte hebben om met collega-ondernemers in contact te komen, laat het mij dan weten! Ik zoek dan naar ondernemers binnen én buiten mijn regio om ervoor te zorgen dat je het juiste klankboord krijgt. Ook een mooie gelegenheid om collega-ondernemers te spreken, is natuurlijk tijdens het ledenevent op 20 november aanstaande, daar ontmoet ik je graag!

Aanmelden Ledenevent INretailLAB

Delen