Samen kom je verder

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Mijn collega’s en ik krijgen regelmatig de meest uitlopende vragen over collectieve oplossingen. Maar de laatste tijd krijgen wij steeds vaker dezelfde vraag gesteld vanuit ondernemers:

‘’Ik zou graag in contact komen met een collega-ondernemer in dezelfde branche om eens van gedachte te wisselen over de meest uiteenlopende zaken.’’

Acht ogen zien meer dan twee

Zo werd ik vorige week gewezen op een viertal woonwinkels in Noord-Brabant en Gelderland. Deze ondernemers vragen regelmatig elkaars mening om zo de markt beter te kunnen bedienen en de trends sneller te herkennen. Dat is toch mooi?! Ondernemers die zich openstellen voor elkaar om de markt beter in beeld te hebben en voorbereid te zijn op komende trends; acht ogen zien immers meer dan twee!

Ga met elkaar in gesprek

Het is duidelijk dat meerdere ondernemers in ons retaillandschap dezelfde behoefte en uitdagingen kennen. Buiten de adviserende rol als regio-adviseur, die ik met veel plezier uitoefen, krijg ik ook onwijs veel energie van de functie als connector. Gelijkgestemde ondernemers met elkaar in verbinding brengen zodat zij  samen de uitdagingen bespreken en op die manier van elkaar kunnen leren.

Laat mij jou helpen!

Mocht je de behoefte hebben om met collega-ondernemers in contact te komen, laat het mij dan weten! Ik zoek dan naar ondernemers binnen én buiten mijn regio om ervoor te zorgen dat je het juiste klankboord krijgt. Ook een mooie gelegenheid om collega-ondernemers te spreken, is natuurlijk tijdens het ledenevent op 20 november aanstaande, daar ontmoet ik je graag!

Aanmelden Ledenevent INretailLAB

Tags
Contactpersoon
Sander van der Nol
Sander van der Nol
Regioadviseur Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant
06 14 990 024

Recent nieuws

 • open

  Groeien dankzij crowdfunding

  Nieuws
  Gisteren, 19 april 2018
  Astrid en Pim Duetz namen onlangs negentien Adam-winkels over uit het faillissement van McGregor. Het benodigde groeigeld (1,75 miljoen euro) kwam via crowdfunding binnen. Met de bank, waar Duetz eerst aanklopte, viel niets te regelen.
  Groeien dankzij crowdfunding
 • open

  Hoe zet ik een verwerkingsregister op?

  Nieuws
  Gisteren, 19 april 2018
  Een van de eerste verplichtingen die om de hoek komt wanneer je aan de slag gaat met de nieuwe privacywetgeving is het opzetten van een verwerkingsregister. In dit register neem je op met welke processen binnen de organisatie je persoonsgegevens verwerkt. 
  Hoe zet ik een verwerkingsregister op?
 • open

  De klant kennen zorgt voor meer omzet

  Nieuws
  Eergisteren, 18 april 2018
  ​​​​​​​Een belangrijk maar behoorlijk onderschat onderdeel van ondernemerssucces, is de mate waarin je jouw klanten kent. Wie zijn jouw klanten? Waar komen ze vandaan en hoe kun je ze het beste bereiken?
  De klant kennen zorgt voor meer omzet
 • open

  Rechtbank Raadsels: Wat doe je als de klant de overeenkomst niet nakomt?

  Nieuws
  Eergisteren, 18 april 2018
  Klachten over zaken en ontslag van winkelpersoneel. Typische retailkwesties die voor een rechtsbijstandsjurist of accountant Rechtbank Raadsels blijven. Door de jarenlange ervaring in de retailbranche procederen onze juristen met succes!
  Rechtbank Raadsels: Wat doe je als de klant de overeenkomst niet nakomt?

Gerelateerd aan dit artikel

Delen