Samen kom je verder

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Mijn collega’s en ik krijgen regelmatig de meest uitlopende vragen over collectieve oplossingen. Maar de laatste tijd krijgen wij steeds vaker dezelfde vraag gesteld vanuit ondernemers:

‘’Ik zou graag in contact komen met een collega-ondernemer in dezelfde branche om eens van gedachte te wisselen over de meest uiteenlopende zaken.’’

Acht ogen zien meer dan twee

Zo werd ik vorige week gewezen op een viertal woonwinkels in Noord-Brabant en Gelderland. Deze ondernemers vragen regelmatig elkaars mening om zo de markt beter te kunnen bedienen en de trends sneller te herkennen. Dat is toch mooi?! Ondernemers die zich openstellen voor elkaar om de markt beter in beeld te hebben en voorbereid te zijn op komende trends; acht ogen zien immers meer dan twee!

Ga met elkaar in gesprek

Het is duidelijk dat meerdere ondernemers in ons retaillandschap dezelfde behoefte en uitdagingen kennen. Buiten de adviserende rol als regio-adviseur, die ik met veel plezier uitoefen, krijg ik ook onwijs veel energie van de functie als connector. Gelijkgestemde ondernemers met elkaar in verbinding brengen zodat zij  samen de uitdagingen bespreken en op die manier van elkaar kunnen leren.

Laat mij jou helpen!

Mocht je de behoefte hebben om met collega-ondernemers in contact te komen, laat het mij dan weten! Ik zoek dan naar ondernemers binnen én buiten mijn regio om ervoor te zorgen dat je het juiste klankboord krijgt. Ook een mooie gelegenheid om collega-ondernemers te spreken, is natuurlijk tijdens het ledenevent op 20 november aanstaande, daar ontmoet ik je graag!

Aanmelden Ledenevent INretailLAB

Contactpersoon
Sander van der Nol
Sander van der Nol
Regioadviseur Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant
06 14 990 024

Recent nieuws

 • open

  Omzetkengetallen per branche

  Nieuws
  Vandaag, 19 juli 2018
  Ben jij samen met jouw gemeente bezig met het opstellen van een detailhandelsvisie, waaruit naar voren moet komen of er wel of geen uitbreidingsmogelijkheden zijn in jouw gemeente en of winkelgebied? Dan kan het rapport Omzetkengetallen jou en de gemeente helpen de goede keuzes te maken.
  Omzetkengetallen per branche
 • open

  Een dag uit het leven van de bedrijfsadviseur: Gaan we verkopen of toch doorgaan?

  Nieuws
  Gisteren, 18 juli 2018
  Of ik een ondernemer meteen wilde terugbellen voor een afspraak, hij wilde zijn zaak zo snel mogelijk verkopen, hij was er helemaal klaar mee, al die zeurende klanten en hij verdiende er ook nog eens niks mee. Hij had hulp nodig.
  Een dag uit het leven van de bedrijfsadviseur: Gaan we verkopen of toch doorgaan?
 • open

  WOW, wat een uitnodiging tot samenwerken!

  Nieuws
  Gisteren, 18 juli 2018
  Het is fijn om te ervaren dat verschillende ondernemers de kans zien om met stylisten beter samen te werken. Retailers en fabrikanten benaderen mij om te sparren over plannen om events en bijeenkomsten te organiseren.
  WOW, wat een uitnodiging tot samenwerken!
 • open

  Bijl Blogt: Onbekend maakt onbemind

  Nieuws
  Eergisteren, 17 juli 2018
  Je hoort het bijna dagelijks: ‘Je moet vanuit je eigen kracht werken, de klant kennen, big data toepassen en samenwerken in platformen’. Simpel toch? Ik denk van niet, want het begint met het begrijpen wat jou en anderen boeit en bindt.
  Bijl Blogt: Onbekend maakt onbemind

Gerelateerd aan dit artikel

Delen