Samen kom je verder

Vragen?
Bel ondernemersservice!
088 973 06 00

Mijn collega’s en ik krijgen regelmatig de meest uitlopende vragen over collectieve oplossingen. Maar de laatste tijd krijgen wij steeds vaker dezelfde vraag gesteld vanuit ondernemers:

‘’Ik zou graag in contact komen met een collega-ondernemer in dezelfde branche om eens van gedachte te wisselen over de meest uiteenlopende zaken.’’

Acht ogen zien meer dan twee

Zo werd ik vorige week gewezen op een viertal woonwinkels in Noord-Brabant en Gelderland. Deze ondernemers vragen regelmatig elkaars mening om zo de markt beter te kunnen bedienen en de trends sneller te herkennen. Dat is toch mooi?! Ondernemers die zich openstellen voor elkaar om de markt beter in beeld te hebben en voorbereid te zijn op komende trends; acht ogen zien immers meer dan twee!

Ga met elkaar in gesprek

Het is duidelijk dat meerdere ondernemers in ons retaillandschap dezelfde behoefte en uitdagingen kennen. Buiten de adviserende rol als regio-adviseur, die ik met veel plezier uitoefen, krijg ik ook onwijs veel energie van de functie als connector. Gelijkgestemde ondernemers met elkaar in verbinding brengen zodat zij  samen de uitdagingen bespreken en op die manier van elkaar kunnen leren.

Laat mij jou helpen!

Mocht je de behoefte hebben om met collega-ondernemers in contact te komen, laat het mij dan weten! Ik zoek dan naar ondernemers binnen én buiten mijn regio om ervoor te zorgen dat je het juiste klankboord krijgt. Ook een mooie gelegenheid om collega-ondernemers te spreken, is natuurlijk tijdens het ledenevent op 20 november aanstaande, daar ontmoet ik je graag!

Aanmelden Ledenevent INretailLAB

Tags
Contactpersoon
Sander van der Nol
Sander van der Nol
Regioadviseur Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant
06 14 990 024

Recent nieuws

 • open

  Bijl Blogt: Overweldigend groot zegt niets over succes

  Nieuws
  vrijdag, 19 januari 2018
  Ik was deze week, op uitnodiging van de internationale associatie tuincentra, in Bologna om een presentatie te geven. Het publiek bestond uit 200 enthousiaste zelfstandige tuincentra eigenaren. Zij verstonden geen woord Engels en ik geen woord Italiaans. Gelukkig vertaalde de Italiaanse Paula mijn speech in het Italiaans en was het voor allen een leuke ervaring.
  Bijl Blogt: Overweldigend groot zegt niets over succes
 • open

  Koopzondag: aan jou de keuze!

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  Afgelopen week werd mij gevraagd te benoemen welke actualiteiten er binnen de regio spelen. Wat zie ik als regioadviseur wanneer ik op bezoek ben in de provincies Utrecht, Limburg en Gelderland. En wat krijg ik veelal van jou als ondernemer terug? Altijd goed om daar regelmatig bij stil te staan.
  Koopzondag: aan jou de keuze!
 • open

  Kom nu in actie voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Op woensdag 21 maart 2018 mag (ondernemend) Nederland haar stem in de verschillende gemeenten uitbrengen. Dat betekent voor jou dat nú het moment is om te laten horen wat jij als ondernemer belangrijk vindt.
  Kom nu in actie voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018
 • open

  Zo zet jij 2018 naar jouw hand!

  Nieuws
  woensdag, 10 januari 2018
  Vanaf nu gaan we het niet meer hebben over de clichés van vorig jaar en gaan we gewoon weer over tot de orde van de dag. In 2018 staat ons namelijk een hele hoop te wachten!
  Zo zet jij 2018 naar jouw hand!

Gerelateerd aan dit artikel

Delen