Geen vraag te gek
088 973 06 00

Waarom een jurist van INretail

De juristen van INretail hebben kennis van die rechtsgebieden waarop een retailer advies verlangd: het arbeidsrecht, het huurrecht en kennis omtrent consumenten- en leveranciersgeschillen.

Of het nu gaat over een niet-functionerende werknemer, een ontslagkwestie, arbeidsongeschiktheid of een niet-betalende consument, de juristen zijn bekend met alle problematiek in de branches. Door het inzicht in de branches kan vakkundig advies worden gegeven of een procedure worden gestart.

Hulp bij arbeidsovereenkomsten

De juristen zijn betrokken bij het opstellen van de diverse cao’s (loongebouwen en functiewaarderingen), het opstellen van de algemene voorwaarden en contracten. Ook de workshops/ cursussen zijn op de retail gericht.

Juristen die het ondernemerschap snappen

Door de samenwerking met de collega’s en de netwerkpartners weten de juristen meer van het ondernemerschap in de retail. Denk aan de omzetontwikkelingen, kengetallen, seizoensinvloeden e.d. De goede contacten met het netwerk maakt ook dat sneller resultaat kan worden bereikt.

Niet onbelangrijk is dat Juridisch Advies de taal van de ondernemer spreekt. Dit wordt door de ondernemers zelf aangegeven de dienstverlening is daardoor ook laagdrempelig en goed gewaardeerd.

Als een ondernemer vaker met problemen wordt geconfronteerd en een kwestie uit handen geeft, dan wordt deze kwestie in behandeling genomen door de jurist die jou eerder heeft bijgestaan. Deze kent jou en jouw onderneming.

Alleen werkzaam voor de retail

De juristen zijn exclusief werkzaam voor de retail. Dit geldt zeker niet voor de juristen van rechtsbijstandsverzekeraars en advocatenkantoren.

De juristen van INretail hebben zelf jarenlang gewerkt op advocatenkantoren. Je bent dan ook verzekert van goede kwaliteit, gespecialiseerd in retail. Dit dan ook nog eens tegen een gereduceerd tarief. Het ledentarief bedraagt € 125,- ex BTW. Het gemiddelde advocatentarief ligt tweemaal hoger.

Klik hier voor meer informatie of het indienen van een dossier.

Rechtsbijstandsverzekering via INretail

Delen